Ben jij gevoelig en voel jij je vaak onbegrepen en anders dan anderen?

Als klein kind was je het buitenbeentje en hoorde je er nooit echt bij. Je voelde je vaak onbegrepen. Dat is in ieder geval wel hoe ik het ervaarde. Totdat ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben. Dat prikkels, geluiden en licht soms harder binnenkomen dan bij anderen. Dat ik sferen en energieën heel sterk aanvoel en meer tijd voor mezelf nodig heb, om prikkels te verwerken. Ervaar jij dit ook zo? Wellicht ben jij ook hoogsensitief!

Klinkt dit bekend?

✔ Je twijfelt of je hoogsensitief bent en wilt hier meer over leren, of;
✔ Je weet dat je hoogsensitief bent, maar hebt geen idee wat het precies inhoudt.
✔ Je voelt je vaak onbegrepen en anders dan anderen.
✔ Je vindt het lastig om mee te gaan in het tempo van andere mensen.
✔ Je hebt veel tijd voor jezelf nodig, maar kunt niet precies plaatsen waarom.
✔ Waar anderen heel sociaal zijn, kost contact met anderen jou soms ontzettend veel energie.

Wat als het ook anders kan?

Want wil jij graag..

✔ Weten of je wel of niet HSP bent?
✔ Jezelf beter leren kennen, zodat je alle signalen gaat herkennen?
✔ Ontdekken waarom jij je soms anders voelt dan anderen?
✔ Jezelf meer ontdekken in je sensitiviteit?
✔ Weten wat HSP precies voor je betekent?
✔ Herkenning vinden in bepaalde patronen?

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!

Waarom ik jou kan helpen?

Ik ben Leonie en ik help hsp om positief om te gaan met hun hoogsensitiviteit. In het verleden heb ik me vaak onbegrepen gevoeld. Ik vond het heel moeilijk om mezelf te zijn én mijn echte zelf te laten zien. Na de zoveelste mental breakdown was het voor mij klaar. Ik investeerde in cursussen, coachingstrajecten en talloze boeken. Hierdoor ontdekte ik dat jezelf leren kennen, jezelf accepteren zoals je bent en naar jezelf leren luisteren essentiële voorwaarden zijn voor een fantastisch leven. Tegenwoordig help ik andere mensen om zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien. Zodat je geniet van het leven, maar dan op jouw manier.

Over de cursus:

In deze cursus leer je alles over wat hoogsensitiviteit inhoudt. Zodat jij jezelf leert kennen én ontdekken.

Module 1
Je leert wat hoogsensitiviteit (HSP) precies is. Na deze module weet je precies wat prikkels zijn en of je een introvert of extravert bent. 

Module 2
Hierin komen alle fysieke en emotionele kenmerken aan bod. Welke prikkels voel je in je lichaam als HSP? Verder ontdek je dat je een andere waarneming en gevoelsleven hebt.

Module 3
In deze module staat de vraag ‘hoe fluctueert een HSP?’ centraal. Je leert waarom contact met anderen soms energie kost, maar ook hoe je van nature omgaat met je omgeving, met sociale situaties én welke manier het beste bij je past.

–> Na de cursus wordt je doorgestuurd naar het platform van StartNuOp, waar je de cursus zult volgen. Heb je vragen? Volg me op Instagram of stuur me een e-mail. Ik kom héél graag met je in contact! 

Je krijgt ook nog leuke bonussen:

Checklist HSP: op deze checklist kun je aanvinken welke eigenschappen van hoogsensitiviteit wel én niet op jou van toepassing zijn.
Overprikkeling: wat is overprikkeling en hoe herken je de signalen van overprikkeling?
Wist je dat? Waarin ik extra feitjes heb verzameld rondom hoogsensitiviteit.

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!

Veelgestelde vragen:

De cursus is geschikt voor iedereen die wil ontdekken of ze hoogsensitief zijn. Maar de cursus is ook zeker voor jou als je al weet dat je hoogsensitief bent, maar niet precies weet wat het inhoudt.

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus. Ook eventuele updates van de cursus krijg je gratis.

De cursus bestaat uit 3 modules. Deze bestaan allemaal uit 2 of 3 filmpjes. Bij sommige modules krijg je opdrachten. En vergeet vooral de bonus modules niet! In totaal ben je ongeveer 2,5 uur bezig met de cursus.

Laat me weten waarom de cursus niet aan je verwachtingen voldoet en je krijgt het gehele aankoopbedrag retour.

De cursus is te vinden in de online leeromgeving van de StartNuOp Academy. Na aanschaf kun je de cursus volgen via je desktop of via de app van Kajabi. Alle toegang ontvang je via e-mail.

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!