Voelt het leven soms overweldigend als HSP?

Je weet dat je hoogsensitief bent en ervaart veel ‘last’ van alles wat bij hoogsensitiviteit komt kijken. Je bent snel overprikkeld, voelt je vaak vermoeid en gaat (onbewust) constant over je grenzen. Hierdoor zie je altijd heel erg op tegen sociale afspraken. Je maakt je van tevoren al helemaal druk, want hoe moet ik het doen met al die prikkels, mensen en lawaai? Je past je altijd aan, maar ondertussen loop jij jezelf voorbij. Waardoor je vervolgens compleet uitgeput bent en niet weet hoe je ervoor kunt zorgen dat je al die ‘signalen’ uitzet. Het lijkt wel of prikkels dubbel zo hard binnen komen..

En herken jij je ook in..

✔ Je vindt het moeilijk om grenzen te herkennen en te stellen.
✔ Je merkt dat je hoofd vaak veelste vol is en vindt het moeilijk om rust bij jezelf te vinden.
✔ Je bent regelmatig overprikkeld en weet niet hoe je dit kunt voorkomen.
✔ Je voelt je vaak vermoeid en na sociale gebeurtenissen ben je al helemaal gesloopt.
✔ Je vindt het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven en loopt jezelf snel voorbij.

Leonie | hsp | Lieflijk Leven

Wat als het ook anders kan? Want je wilt eigenlijk..

✔ Rust in je hoofd en lijf ervaren.
✔ Meer van binnen naar buiten leven, in plaats van altijd op de omgeving gericht te zijn.
✔ Meer jezelf zijn en keuzes maken die bij jou passen.
✔ Voelen en weten waar je een grens mag stellen.
✔ Signalen oppikken voordat je overprikkeld raakt.
✔ Meer energie overhouden, om optimaal te kunnen genieten van het leven.

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!

Waarom ik jou kan helpen?

Leonie | hsp | Lieflijk Leven

Ik ben Leonie en ik help hsp om positief om te gaan met hun hoogsensitiviteit. In het verleden heb ik me vaak onbegrepen gevoeld. Ik vond het heel moeilijk om mezelf te zijn én mijn echte zelf te laten zien. Na de zoveelste mental breakdown was het voor mij klaar. Ik investeerde in cursussen, coachingstrajecten en talloze boeken. Hierdoor ontdekte ik dat jezelf leren kennen, jezelf accepteren zoals je bent en naar jezelf leren luisteren essentiële voorwaarden zijn voor een fantastisch leven. Tegenwoordig help ik andere mensen om zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien. Zodat je geniet van het leven, maar dan op jouw manier.

Over de cursus:

In deze cursus geef ik je alle tools om als hoogsensitief persoon meer in verbinding met jezelf te komen, zodat je meer rust in je hoofd én lijf krijgt, meer energie overhoudt en meer geniet van het leven! Verandering begint namelijk bij jezelf. Daarom zoomen we in deze cursus in op jezelf en keren we naar binnen. Zodat je weet waar jij behoefte aan hebt en jezelf op nummer 1 zet. 

Module 1
In deze module leer je overprikkeling voorkomen en hoe je (op jouw manier) kunt ontprikkelen, opladen en ontspannen, om zo meer te kunnen genieten van het leven.

Module 2
Je leert hoe je om kunt gaan met sociale situaties, maar ook hoe jij je eigen grenzen gaat herkennen én bewaken, zodat je aan het einde van de dag meer energie overhoudt.

Module 3
Omgaan met gevoelens en emoties van jezelf én van anderen staan in deze module centraal. Zodat je niet meer onbewust energieën van anderen overneemt en minder (emotionele) pieken en dalen ervaart.

Module 4
Je gaat aan de slag met het indelen van je tijd, zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf en je goed in je energie blijft.

Module 5
In deze module gaan we dieper kijken naar jou als persoon. Je leert hoe je meer bij jezelf kunt blijven als HSP en meer rust in je hoofd en lijf creëert.

–> Je wordt doorgestuurd naar het platform van StartNuOp, waar je de cursus zult volgen. Heb je vragen? Volg me op Instagram of stuur me een e-mail. Ik kom héél graag met je in contact! 

Je krijgt ook nog leuke bonussen:

✔ Wonen: hoe zorg je voor een fijne werkomgeving, zodat je een fijne plek hebt om weer op te laden. 
✔ Werken: een fijne werkomgeving is voor HSP heel erg belangrijk. We kijken wat ervoor nodig is, zodat jij met plezier én rust naar of aan het werk gaat.
✔ Creatieve opdracht: ik neem je mee in een creatieve opdracht, zodat je een momentje voor jezelf hebt en uit je hoofd komt. 

Nu tijdelijk met korting!

Cursus je sensitieve self 2.0

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!

Veelgestelde vragen:

De cursus is geschikt voor iedereen die hoogsensitief is en hier meer mee wilt leren omgaan. In 5 modules geef ik je alle tools om hoogsensitiviteit niet meer als een ‘last’ te ervaren. Je leert grenzen stellen, overprikkeling voorkomen én weet na de cursus welke elementen belangrijk zijn om dicht bij jezelf te blijven als HSP. Om zo meer in verbinding met jezelf te komen, rust in je hoofd én lijf te creëren, meer energie over te houden en meer te genieten van het leven! ✨

In deze cursus gaan we niet heel diep in op wat hoogsensitiviteit precies is. Wil je hier meer over leren? Dan raad ik je aan de cursus ‘Je sensitieve self’ eerst te volgen.

De cursus bestaat uit 5 modules. Deze bestaan allemaal uit 3 of 4 filmpjes van maximaal 10 minuten. Bij elke module krijg je opdrachten, zodat je alles direct gaat toepassen in de praktijk. Je leert immers het beste door in actie te komen! In totaal ben je ongeveer 5 tot 10 uur bezig met de cursus, maar alles wat je uit de cursus haalt, neem je mee voor de rest van je leven! ✨

De cursus is te vinden in de online leeromgeving van de StartNuOp Academy. Dit is een speciaal platform voor curussen. Na aanschaf kun je de cursus volgen via je desktop of via de app van Kajabi. Alle toegang ontvang je via e-mail.

Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus! Ook updates van de cursus krijg je gratis.

Laat me weten waarom de cursus niet aan je verwachtingen voldoet en je krijgt het gehele aankoopbedrag retour.

Je wordt doorgestuurd naar de checkout van StartNuOp, waar de cursus gehost wordt.
No worries, de cursus is geheel door mij gemaakt!